Om Juna

Vi är två tjejer som går andra året på Midgårdsskolans Arena Kultur & Media program. Juna UF är ett företag vi startat i Ung Företagssamhetskursen vi läser detta år. Juna är utvecklat från en gemensam dröm vi haft att stärka unga tjejers självkänsla genom en gemenskaps- och inspirationsgrupp.
Juna är en grupp för högstadietjejer. Vi kommer att träffas en gång i veckan under 5 veckor. Där kommer vi att mysa tillsammans. Vi ska snacka om sådant som berör oss, t.ex. om skolan, killar/tjejer, inspiration, självförtroende, mobbning och mycket annat spännande! Under träffarna ska vi ha det skoj. Vi har massor av ideér för att inspirera er, för att skapa en gemenskap med vår mysgrupp! T.ex. kommer vi att leka, fika och prata om livets frågor. Vid ett tillfälle anordnas det även Nobelfest med dans, mingel, knytis och fotografering. Låter inte allt detta helt underbart!?
Vi vill att Du ska komma till oss precis som Du är.
Första kursstart är torsdag 3 februari på Hamnmagasinet, kl 18.30-21.00!
Anmäl Dig nu!

För att vi ska kunna genomföra våra ideér och för att vårt företag Juna UF ska fungera, måste vi ta en ynka kursavgift på 100;- för 5 kvällar. Men det är det värt!

För att anmäla Dig skicka dina kontaktuppgifter till vår mail:
[email protected]

Om Du har några frågor så tveka inte att skriva till oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0