Sköna maj

Vilken myskväll vi hade igår! Vilken gårdag. Först nationella. Sedan glass på stan med Kristina. Sedan Juna.
Imorgon är det valborgsmässoafton. Eldar och rök. Kanske smällare och korv? En sval aftonvärme.

..Just det vi glömde att visa artikeln om Juna i tidningen Västerbottningen till er.. :)

Julia

Nya ord för att tagga er!

Pysslapyssla, ska vi göra ikväll! Med fina papper, glittriga pennor, fjärilar, glitter och inspirerande människor, ska vi tillsammans skapa en kreativ afton. Musik och pepp, popcorn och prat. Tänk på att detta är näst sista gången, så kom njut och häng med oss!!

Och önska oss lycka till på muntliga svenska nationella! NU smäller det, för ikväll gäller det. aaa, ni kanske fattar nu: kom!


Måla vitt, måla rött

Jag målar rött. Faluröd. Lukten av april, gåtfullt insvepande. En tid av brådska. Krokusar. Ved.

Ord är bara vackra om de är sanna. Sanna, i talarens förnuft.

Julia


Cheria Psila!

Klart å betart! Solen har skinit varm hela dagen, men ännu är vinden och jorden kall. Tofsvipor och storspoven är kommen. Långkalsongerna får sitta på ett tag till. En produktiv dag. Stugmålning. Kört och köpt brädor. Spikat. Reparerat. Och sist, men störst: GREKLAND ÄR BOKAT! :D I augusti ska jag äntligen få uppleva Kristinas Kreta på riktigt. Träffa de människor jag hört berättas om. Dansa. Sola. Bada. Äta oliver. JAG ÄR PEPPAAAAAD!!! Få använda alla de ord och uttryck Kristina lärt mig. Hehe. Sova på balkongen under stjärnorna. Jag säger bara: Cheria Psila!

Julia

Till folket

Det börjar dra ihop sig för kärlestema på Juna igen. Imorgon får ni ju även ta med er killar! Vi hoppas självklart att det blir mycket folk, och att DU kommer! :D

Imorgon skriver jag och Kristina Nationella i svenska hela dagen. Sedan ska vi fira med glass på stan, innan Juna kör igång!

snarrt äre påsk! JA.
Julia

The sky is the limit

Juna-träff imorgon! :) Jag och Kristina ser som vanligt fram emot att träffa er, och nu var det ju redan två veckor sedan! Det är redan en vecka sedan den stora mässan. Två intensiva dagar med mycket prat. Vi fick MYCKET positiv respons. Men människor tycker och tänker verkligen OLIKA.

Varannan dag är det riktigt spökväder. Dimmorna hänger i luften. Spökena dansar tango över grantopparna. Varannan dag skiner vårsolen. Fåglarna sjunger och benen flaxar lätt över bar asfalt. Kristina och jag pluggar. Lever. Planerar. Det är bara 8 veckor kvar av skolan. Sedan börjar vårt livs sista sommarlov!

Väl mött imorgon, då det är Skola på tapeten. Och allt där omkring.

The sky is the limit
Julia

UF-mässa 2011





Två bilder från UF-mässan. Det var färgglatt och MYCKET Junakänsla. Perfekt med andra ord. (Önskar Juna tjejerna kunde vara där!) Nästa torsdag kör vi på som vanligt! Och förhoppningsvis kommer det snart många fler bilder! Nu blir det plugg inför samhällsekonomiprovet för min del. Vad har ni för er denna lördag?

/Kristina